Edustuksen naisille voitto Askola Games -turnauksesta

Naisten edustusjoukkue kävi pelaamassa voitokkaan turnauksen sunnuntaina 16.8. Askolassa. Vastassa oli joukkuita tulevista 1. divarin lohkoista, kun vastaan asettuivat Jokerit, Hatsina ja Rangers.

Turnaukseen lähdettiin katsomaan oman joukkueen tasoa ja harjoitusturnauksen muodossa kehittämään omaa peliä. Toki omissa peleissä näkyi muutamien avainpelaajien puuttuminen kokoonpanosta, mutta niin puuttui muiltakin joukkueilta. Kokonaisuudessaan jäi kuitenkin hyvä maku turnauksesta.

– Päävalmentaja Marko Kivelä

Jokerit – LASB (2-2)

Ensimmäinen ottelu pelattiin tulevallakin kaudella samassa lohkossa naisten kanssa pelaavia Jokereita vastaan. Ottelu oli päivän kovin vastustajajoukkueen ollessa täynnä vikkeliä nuoria pelaajia. Päävalmentaja Marko Kivelän mukaan peli oli tasainen, mutta voitto kaatui harmittavasti kahteen pieneen virheeseen. Naiset jäävät kuitenkin innolla odottamaan tulevia pelejä Jokereita vastaan.

Ottelun tehoilijat:

Päivi Mikkonen 2+0, Fanni Kettunen 0+1 

LASB – Hatsina (6-0)

Päivän toinen ottelu pelattiin jo edellisiltäkin kausilta tuttua vastustajaa Mikkelin Hatsinaa vastaan, jonka kanssa naiset taistelivat viime kaudella lohkovoitosta kauden viimeisessä turnauksessa. Päävalmentaja Kivelän mukaan ottelu oli ”perussuorittamista” ja vastustajasta huomasi, ettei yhteisiä treenejä ollut takana montaa. Myös valmentajan puuttuminen vaikutti varmasti merkittävästi vastustajajoukkueen peliin. Tästä siis helppo voitto naisille ja pääsy turnauksen finaaliin.

Ottelun tehoilijat:

Päivi Mikkonen 3+0, Iida-Maija Veikkola 2+0, Fanni Kettunen 1+2, Annamaija Tuloisela 0+2, Anne Ahonen 0+1

Rangers – LASB (0-3)

Finaalissa saatiin vastaan naisille uusi tuttavuus Kirkkonummi Rangers, joka pelaa tulevalla kaudella myös 1.divaria, mutta eri lohkossa. Rangers pelasi pelin todella maltillisesti, antaen naisten pyörittää pallolla suurimman osan ajasta. ”Viimeisessä matsissa oli meidän omassa pelissäkin jo jotain järkeä, kun päästiin hakemaan niitä asioita, mitä halutaan viisikkopelissä kaudella tehdäkin”, kommentoi Päävalmentaja Kivelä pelin jälkeen. ”Rangers pelasi tosi maltilla pelin, ei antanu painetta hyökkäyspään kulmiin tai meidän pakeille juuri lainkaan. Oliko sitten alkusarjan pelit vieneet voimat”, Kivelä jatkaa.

Ottelun tehoilijat:

Tanja Oulujärvi 1+1, Riina Pentikäinen 1+0, Iida-Maija Veikkola 1+0, Päivi Mikkonen 0+1, Anne Ahonen 0+1