Junioreiden valtakunnallisten SM-karsintojen ensimmäinen viikonloppu

Junioreiden valtakunnallisten SM-karsintojen ensimmäinen karsintaviikonloppu on takana ja alta löytyy tietoja LASBin joukkueiden menestyksestä karsinnoissa.

Vanhimmat juniorijoukkueet (B-pojat, B-tytöt) aloittavat karsintaurakkansa vasta ensiviikonloppuna.

 

C-Tytöt

LASB Hml C-Tytöt pelasivat karsintaturnauksensa Spiral hallilla tampereella ja karsintojen saldoksi tuli kaksi tasapeliä (KooVee, SB Vaasa) ja kolme tappiota (SSRA, Tiikerit, Classic). Joukkue sijoittui tiukassa sarjassa lopulta kuudenneksi ja tyttöjoukkueen kausi jatkuu alueellisessa sarjassa.

C1-pojat

LASB edustuksen ja SB Heinolan yhdistelmäjoukkue järjesti kotiturnauksen Vierumäki areenalla. Kahden voiton (SBS Masku/Wirmo ja Sudet) ja yhden tappion (LeBa-96) siivittämän joukkue sijoittui karsintasarjassa toiseksi ja joukkueen pelit jatkuvat ensiviikonloppuna jatkokarsinnoissa.

LASB Junioreiden C1-ikäluokan joukkue osallistui karsintoihin Kauppi Sport Centerissä tampereella. Kaksi ensimmäistä vastustajaa (Ilves ja Classic) olivat oranssipaitoja selkeästi etevämpiä mutta karsintojen viimeisessä ottelussa kaatui ansaitusti Blackbirds keravalta. Loppusijoitus karsintasarjassa kolmas ja karsintaurakka jatkuu niin ikään ensiviikonloppuna.

C2-pojat

LASB Junioreiden C2 joukkue matkasi kokkolaan karsimaan paikasta valtakunnallisiis sarjoihin. Joukkue pelasi karsintasarjassa kaikkiaan kolme ottelua joista kahdessa vastustaja oli etevämpi (Nibacos, SB Vantaa) mutta viimeisessä pelistä otettu selkeä voitto (SPV 2) takasi kolmannen paikan lohkossa ja karsintojen jatkumisen ensiviikonloppuna.

(Kuva: Esa Takalo, alkuperäinen https://esatakalo.kuvat.fi/kuvat/Salibandy/Muut+2020-2021/C1-poikien+SM-karsinta+lohko+F+22.8.2020/2020_08_22-105.jpg)