B-poikien ensimmäinen karsintaviikonloppu

B-Pojat aloittivat SM-karsintaurakkansa turussa Leaf areenalla kolmella ottelulla.

Viikonloppu lähti käyntiin kahdella selkeällä voitolla Pirkkoja (4 – 0) ja Hawksia (14-3) vastaan. Turnauksen kolmannessa pelissä vastassa oli isäntäjoukkue TPS joka oli ennakolta arvioiden selkeästi kahta aiempaa kovempi. LASBin 5 vs 5 peli sujui TPS:ään vastaan hienosti mutta harmittavan pitkän, ei pelitapahtumista johtuvan, rangaistuksen aikana TPS nakutti pari maalia mennen ottelussa johtoon eikä tätä johtoa pystytty kirimään pelissä enää kiinni. Lopputuloksena tappio maalein 3 – 5.

Toinen osa SM-karsinnoista pelataan kahden viikon kuluttua myllypuron arena centerissä helsingissä jossa joukkueella on tiedossa vähintään kaksi ottelua (Happee, Nibacos) ja näiden jälkeen vielä ristiinkarsinta mikäli se on tarpeen.