C1-pojille kaksi paikkaa valtakunnallisiin sarjoihin

Viikonlopun SM-jatkokarsintoihin osallistui sekä LASB/SB Heinola yhdistelmäjoukkue että LASB junioreiden oma 2005/2006 syntyneistä pojista koostuva C1-joukkue.

LASB/SB Heinola yhdistelmäjoukkue järjesti viimeviikonlopun tapaan SM-jatkokarsinnat Vierumäki Areenalla. Tänä viikonloppuna joukkue ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan saldona oli kolme voittoa (Tiikerit, Ilves, SB Naantali) yhtä monesta pelistä jonka lopputuloksena aukesi paikka valtakunnalliseen SM-sarjaan. Joukkueen vastuuvalmentaja Teppo Rantala summaa kaksiviikonloppuisen karsinnan antia

Joukkueen peli parani selkeästi karsintojen edetessä. Viimeviikonloppuna emme olleet ensimmäisissä peleissä vielä ihan valmiina. Tänään viimeisessä ratkaisupelissä Ilvestä vastaan peli näyttikin jo varsin paljon paremmalta ja mielestäni osoitimme kuuluvamme tälläkin kaudella valtakunnalliseen SM-sarjaan.

 

LASB junioreiden C1-joukkue osallistui SM-jatkokarsintoihin tampereella AutoCenter areenalla. Lauantain saldona oli yksi voitto (Hawks) ja sekä yksi tappio (OLS). Tämä tarkoitti että sijoitus kolmen joukkueen jatkokarsintalohkossa oli toinen. Tämä tiesi paikkaa valtakunnallisessa 1-divisioonassa mikä oli juuri se tavoite jonka joukkue oli itselleen keväällä asettanut.

LASB Jr päävalmentaja Tero Stenholm kuvaa viikonlopun ensimmäistä ja ratkaisevaa Hawks peliä seuraavasti

Oltiin valmistauduttu peliin hyvin. Pelin alussa oli havaittavissa pientä jännitystä todennäköisesti pelaajienkin tiedostaman pelin panoksen vuoksi. Toisen erän aikana pelaajat rupesivat rentoutumaan ja tekemään kentällä sovittuja asioita. Oltiin vastustajaa tämän verran edellä tällä kertaa.

 

(Kuva: Petteri Laine)