C2-pojat järjestivät SM-jatkokarsinnat heinishallilla

C2-pojat järjestivät SM-jatkokarsintaturnauksen heinishallilla. Turnaukseen osallistui kaikkiaan neljä joukkuetta ja turnauksen kaava oli selkeä – ainoastaan turnauksen voittaja etenisi valtakunnalliseen SM-sarjaan muiden joukkueiden jatkaessa kauttaan alueellisissa sarjoissa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli ennakolta vastuksista kovin eli yhdistelmäjoukkue Steelers/SCU joka osoittautui tällä kertaa liian vahvaksi oranssipaidoille ja hämeenlinnalaiset veivät pelistä kaksi pistettä maalein 1 – 4.

Toisessa pelissä vastaan asettui Oilers White espoosta. Selkeästi kotijoukkueen pelaajia isompikokoisista pojista koostunut Oilers karkasi pikkuhiljaa pelin edetessä aina 1 – 4 johtoon ja näistä lukemista lähdettiin viimeiseen erään. Viimeisessä erässä LASB tiivisti peluutusta ja kiri maali maalilta vastustaa kiinni ja tasoitti pelin kun vain viisi minuuttia oli jäljellä. LASBin hyvä vire jatkui tästä eteenpäinkin ja ilo hallissa repesi kun kotijoukkue teki voittomaalin 5 – 4 kun vain 14 sekuntia oli ottelua jäljellä.

Kolmannessa pelissä vastassa oli YPA ylöjärveltä. Tässä jatkokarsintaturnauksen päättäneessä ottelussa edettiin 6 – 6 tilanteessa voittolaukauskilpailuun jonka myötä ottelu kääntyi vieraiden voitoksi ties kuinka monennen laukaisijan kohdalla…

Joukkueen sijoitus jatkokarsintalohkossa toinen joka tarkoittaa että pelit jatkuvat alueellisissa sarjoissa. Lohkovoittajaksi selvisi Steelers/SCU joka jatkaa kauttaan SM-sarjassa.

(Kuva: Jari Matkalin)