A-pojat: Pirteä avaus Heiniksellä. LASB-SPV 4-5 ja

Lauantaina Hollolassa pelattiin viihdyttävää salibandyä.

A-nuorten SM-sarjan ottelussa kohtasivat LASB ja SPV.

Kotijoukkue oli liikkeellä hyvällä jalalla ja nälkäisempänä kuin koskaan. Alusta alkaen pystyttiin karvaamaan sekä estämään vierasjoukkueen maaliyrityksiä. Pelattiin uhrautuvaa mutta vauhdikasta ottelua ensiminuuteilta alkaen.

Sen lisäksi, että yleensä kauden ensimmäisessä ottelussa näkyy epävarmuutta ja pientä hakemista, niin lauantaina oltiin kyllä valmiita. Ottelussa pelasi kolme vahvaa kentällistä. Juoni pysyi hyvin kasassa eikä sorruttu virheisiin tai ylilyönteihin.

Ensimmäisen erän ja ottelun avausmaalin laukoi Emil Karkulowski, Tiitus Salokankaan syötöstä ajassa 13:19. Näissä lukemissa siirryttiin toiseen erään.

Kakkoserässä SPV nosti hyökkäystään ja tuli entistä kovempaa mukaan peliin.

Ajassa 24:55 Timi Kotka laukoi ensimmäisen virallisen maalinsa oranssipaidoissa kasvattaen johdon 2-0. Syöttäjäksi kirjattiin Atte Raappana.

SPV kuroi maalieron pienemmäksi ajassa 34:25. 2-1 tilanne kolmanteen erään siirryttäessä.

Kolmannen erän alkuun LASB lähti pirteästi liikkeellä ja ajassa 41:07 Ville Suutarin syötöstä Julius Juutilainen maalasi taululle lukemat 3-1. SPV ei tästä vielä tutissut, vaan lisäsi painetta ja saikin kavennuksen pikapuoliin aikaiseksi. Viimeinen kymppi alkoi  3-2 johdossa, kun Suutari syötti Henry Munnen hyvään vauhtiin ja haaston päätteeksi Munne iski rystyllä kotijoukkueen 4-2 johtoon.

52:45 LASB otti harmittavan jäähyn, josta taitava SPV rokotti oitis. Lukemat 4-3.

Kolme minuuttia jäljellä, maalin ero ja SPV kuittaa taululle 4-4. LASB kesti ja ottelu siirtyi jatkoajalle. SPV sai vain vajaan minuutin peliajan jälkeen aikaan hyökkäyksen ja upotti pallon Petterin Vormiston taakse. Loppulukemat 4-5.

Yksi piste jää Lahteen. Pienen hetken harmitus, mutta lopputuloksesta huolimatta huikea ottelu. Äijämäistä, rohkeaa ja keskittynyttä suorittamista alusta loppuun. Viime minuuttien herpaantumisesta ei voi puhua, sillä vastassa oli erittäin kova porukka ja vauhtia riitti 60 minuuttia.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä tämä joukkue tulee kauden aikana esittämään. Lähtöasetelmat ovat hyvät ja yhteispeli sujuu. Takana on aina kaveri suojaamassa ja omaa maalia suojellaan loppuun saakka. Viimeisenä porttivahtina tolppien välissä ensimmäisen virallisen LASB-ottelun pelannut Vormisto oli huippuvireessä ja torjui kaiken mahdollisen.

Joukkueen Duunariksi nuijittiin Timi Kotka.

Seuraava ottelu pelataan Raholassa perjantaina 2.10.

Ohessa tilastot

Suutari 0+2

Karkulowski 1

Kotka 1

Juutilainen 1

Munne 1

Raappana 0+1

Salokangas T. 0+1

Torjunnat Vormisto 19, SPV 16

Vallitsevan koronatilanteen ohjeita noudatettiin hyvin. Kiitos siitä yleisölle. Kiitos Lasb-fanit 🧡

Seuraava kotiottelu pelataan 13.10. Heiniksellä klo 19:00 Vieraaksi saapuu Happee.