A-pojat: Nokian keikalta ei pisteitä

A- nuorten runkosarjaa pelattiin perjantaina Nokialla. Lopputulos oli lukemiltaan karu 9-5.

Voittoonkin oli avaimet mutta ne hukattiin ottelun kolmannessa erässä viimeisen kympin paikkeilla. Yritystä kyllä riitti loppuun asti,mutta onnimanni ei ollut oranssin puolella. Ykkösvitja sai rakennettua nopeita hyökkäyksiä, mutta tuuria tai vastustajan mv hyvyyttä..ne maalit jäi tekemättä.

Omassa maalissa Aki napsi välillä sellaisia torjuntoja että voisi nuoremmille ja miksei vanhemmillekin tehdä venymisvideon.

Otteluun lähdettiin ilman liigavahvistuksia ja siinä mielessä kyllä hyvä suoritus. Rosterissa puolet B -junnuja. Ensikertalaisena kokoonpanossa nuori Lehtonen pääsi nappaamaan maalipallon kotiinviemisiksi. Ajassa 2:02 Suutarin syötöstä Niklas ampui varoitusvedon vieraiden vaarallisuudesta Näätien maaliin. Seuraava vitonen mentiinkin vauhdikkaasti. Kunnes kotijoukkue avasi maalitilin tasoittaen lukemat 1-1:een.

Epäonnekkaan kädellä pelaamisen seurauksena kotijoukkue laukoo rankkarin ylämummoon ja siirtyy 13 minuutin kohdalla 2-1 johtoon.

Herhiläisen lailla pelannut ”viivapelote” Suutari vetää näyttävästi keskikentältä 17:29 tasoituksen 2-2: een. Ei minuuttiakaan niin tehovitja Salokangas-Kotka vie vieraat 2-3 johtoon. Näissä lukemissa taputellaan aloituserä ja siirrytään koppiin.

Toinen erä on Näätien kostoa. Vieraita ei Raholassa silitellä vaan nyt kotijoukkue onnistuu paremmin. Lasbin vedot kimpoilee yli ,tolppiin ja ohi. Kotijoukkue saa rankkarin ja erän puolivälin jälkeen numerot rumat 6-3.

LASB saa ylivoimamyllyn pyörimään 34: llä minuutilla ja Salokankaan huomio osuu oikeaan laitaan jossa Suutari vapaana ja kutkuttava kavennus 6-4.  Ottelua erän verran jäljellä.

Kolmannessa erässä Lasbin liukas pakki Karkulowski sijoittaa pallon Leinoselle ja Lasb tulee kärkkymään ajassa 46:26 maalin päähän. Lukemat 6-5. Nokialaiset onnistuvat kumminkin hyvillä loppuun saakka viedyillä hyökkäyksillä kahdesti laittamaan pallon Lasbin maaliin sekä vielä kertaalleen tyhjiin. Loppulukemat 9-5.

Joukkueen B vahvistuksille hyvä arvosana . Kiitettävän vielä jää työsarkaa, mutta oppiaikaa on. Hienoa junnut.

Konkareille sapiskaa. Paljon maalipaikkoja joista olisi pitänyt tehdä. Tarkkuutta ja malttia. Taitoa riittää ja kovia vetoja nähtiin. Nyt ei onni ollut matkassa.

Maalivahtien torjunnat

Ainola 30

Saarinen NKrp 27

Lasbin tilastot

Suutari 2+1

Leinonen 1+1

J. Salokangas 0+2

Kotka 1

Lehtonen 1

Karkulowski 0+1

Joukkueen Duunariksi nimettiin Suutari #84

Seuraava ottelu pelataan 13.10. Heiniksellä Happeeta vastaan.