A-pojat: Kaatohommia tiistaina. LASB vst hirvivasat Happee

A-nuorten SM-sarja jatkuu tiistaisella kotiottelulla hirvivasoja vastaan. Ottelu LASB-Happee vihelletään käyntiin Heiniksellä klo 19.

Aivan ensimmäiseksi kutsumme vankimmat fanit katsomoon,tottakai. Salibandyliiton ohjeistuksen mukaan voimmme kumminkin ottaa sisään vaan puolet salin kokonaiskapasiteetista. Tule siis ajoissa paikalle. Ota mukaasi kasvomaski,sillä ilman sitä et voi osaliistua illan jännäriin. Maskipakko koskee kaikkia 15 v täyttäneitä. Edelleen turvavälit ja käsihygenia mielessä,niin pysytään kaikki ,myös pelaajat terveenä.

Illan ottelusta tulee kiinnostava. Happeen pirteistä sarvihemmoista laitetaan merkille Matti Minkkinen, joka jo viime kaudella neppaili mallikkaasti. Alkavan kauden vinkerä pelaaja on ehdottomasti myös Vertti Seppälä. Kaapo Siekkinen on edelleen huikea oma lukunsa, mikäli on joukkueen matkassa. Pelatuissa aiemmissa sarjaotteluissa Happee on ottanut pisteet Nokialta, mutta menettänyt koko potin SPV:lle maali-iloittelussa lukemin 15-8.

Preseasonilla pelattiin kerran vastakkain ja silloin oltiin tasaväkisiä. Happee vei ottelun jatkoajalla.

Kotijoukkue LASB on esittänyt mallikasta peliä koko koronasyksyn. Plakkarissa SPV.stä harmittava jatkoaikatappio sekä Nokia-ottelussa kuminauhan katkeaminen. Ei vaan venytty riittävästi. Tulokset on tuloksia, mutta peli-ilme on ollut hyvä. Sitä voittoa lähdetään hakemaan tiistai-illasta ja nähtäväksi jää minkä juonen valmennus on keksinyt jotta nyt sarvipää kaatuu.

Otteluun on vapaa pääsy.

Ota mukaasi pientä taskurahaa, sillä kahviomme palvelee ottelun ohessa kannustusjoukkoja.