A-pojat: Komeat kolme pistettä kotiottelussa Happeesta

Tiistai-illan maski-illassa ( katsomo täynnä maskeihin  verhoutunutta salibandy-yleisöä) pelattiin vauhdikas ottelu Jyväskyläläisiä vastaan.

Kotijoukkue LASB oli saanut kokoonpanoon nuoret liigapelaajansa Lehdon, Karkulowskin,Stenbergin,Salokankaan ja Ragovskin.

Vierasjoukkue niinikään toi Heinishallille Siekkisen, joka sanomattakin aiheutti ottelun aikana painetta kotijoukkueen päädyssä.

Paineistus alkoi kumminkin Lasbin puolesta kun  ottelua ehdittiin pelata vain 39 sekuntia avauskentällisillä, Lehdon laukoessa  Hiltusen syötöstä 1-0 :aan. Ajassa  5:27 Stenberg maalasi lukemat 2-0:aan tehotarjoilija Hiltusen kattauksesta tälläkin kertaa.

LASB sai vielä avauserän loppuun pariminuuttisen ylivoimaa. Tiitus Salokangas sijoitti Suutarin syötöstä pallon 20 sekunnin pyörityksen jälkeen oivallisesti hirvivasojen verkkoon ja erätauolle lähdettiin makoisissa 3-0 lukemissa.

Kakkoserän alkuun kotijoukkue joutuu pelaamaan pariminuuttisen alivoimaa. Kotka ei tästä häkelly,vaan liitää kohti entisen kotijoukkueensa veskaria . Ragovski ohjaa pallon alivoimalla Happeen Laineen taakse. Lukemat 4-0. Alivoima kestetään ja ottelu jatkuu tyyliin ”päästä päähän”  nopeilla hyökkäyksillä . Pallo kimpoilee tolppiin ja maalivahdin maskiin. Happeen raivokas karvauspeli aiheuttaa välillä hikikarpaloita ja laitoja oiotaan kerran jos toisenkin. Ajassa 34:24 tehopari Janis-Julius taituroi lukemat taululle 5-0. LASB fanit raikuvin kannustushuudoin säestävät ottelua. Kukapa olisi arvannut ihan näissä lukemissa ottelun  kulkevan. Sainio saa ajassa 35:07 jäähyn ja Happee pääsee pyörittämään tehokasta ylivoimaansa. Komeasti maalilla torjunut Ainola ei mahda mitään,kun pallo tipahtaa selän takaa Lasbin epäonneksi maalin sisäpuolelle ja tuomarin tuomio on selkeä. Lukemat 5-1. Happee virkistyy tästä  ja saa hurmoksen päälle. Lehto kumminkin vielä lyö naulojaan Happeen arkkuun nakuttelemalla hatun kolmannella osumallaan. Jälleen syötön maaliin tarjoilee Hiltunen . Lukemat jo 6-1. Suutari näkee tilaisuuden ja maltillisesti vie pallon  Happeen maaliin saakka. Yleisö saa nauttia taululla jo komeilevia numeroita 7-1. Happee vääntää erän loppuun maalin arvoisen hyökkäyksen ja erätauolle lähdetään kotijoukkueen johtaessa ottelua 7-2 .

Päätöserän ensimmäinen kymppi on raivokasta taistelua. Happee pääsee vielä rakentamaan aikaan jännitysnäytelmän ja viiteen minuuttiin tehtailee kolme maalia. Lukemat 7-5. Vieraiden aikalisä ja koitetaan vielä pelata ilman maalivahtia. Kuudellakaan ei saada enää voittoa rakennettua,joten LASB voi huokaista. Veräjällä Ainola on vartioinut kuin dobermanni omiaan puolustaen.Yleisö saa pyyhkiä hikeä naamioiden alla ja Kotijoukkue käy kiittämässä taputuksin faniryhmäänsä upeasta kannustuksesta.

LASBin fanitiimi kannusti tarmokkaasti A-junnut voittoon

Ottelun tilastot

Lehto 3

Hiltunen 0+3

Suutari 1+1

Ragovskis 1+1

Stenberg 1

Salokangas 1

Kotka 0+1

Aki Ainola 30 torjuntaa ja Ottelun DUUNARI-maininta

Seuraava ottelu 25.10. Myllypurossa vst Hawks

Heiniksellä nähdään 29.10. Eräviikingit.

LASB kiittää faneja ja yleisöä.