A-pojat: Sunnuntaina Hawksin vieraana torstaina Eräviikingit Heinikselle

Lokakuun A-junnujen ottelut pelataan pääkaupunkiseudun salibandyä vastaan. Molemmat joukkueet Hawks ja ErVi selvittivät viime kaudella tiensä pudotuspeleihin. Joita ei sitten koronan vuoksi pelattukaan.

Kuluvan kauden alku on ollut Haukoille hyvä. Pisteitä on napsittu mukavasti. Joskaan vielä ei ole kotikonnuilta pitkälle päästy. Hawks on voittanut kotonaan voittomaalikisan jälkeen ErVin 4-3. Tiikerit kaatui Hawksille luvuin 2-5. Vieläkään ei Haukkojen tarvitse lentoon lähteä,vaan vieraaksi Myllypuroon saapuu komeasti sarjan aloittanut LASB. Ottelu alkaa klo 14 paikallista aikaa. Liveseuranta onnistuu etänä solidsportin välityksellä.

Lokakuun viimeisenä torstaina Viikkarit saapuvat Heinikselle. Eräviikingit ovat pelanneet sarjassa kaksi vierasottelua. Ensimmäisestä Hawksia vastaan nasahti piste,mutta Classicilta ei  pisteitä herunut. Sunnuntaina 25.10. Ervi matkustaa Pohjanmaalle  SPV:n vieraaksi. LASB- Eräviikingit ottelu pelataan 29.10. koronaohjeistuksen muotissa ja alkaa klo 19.

Yleisöä kehoitetaan huomioimaan kasvomaskien käyttö, joka vaaditaan kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta.