Puolustaja Julius Lehto loppukauden sivussa leikkausta vaativan polvivamman vuoksi

Kotiottelussa EräViikinkejä vastaan perjantaina 23.10. loukkaantunut LASB-puolustaja Julius Lehto on polvivamman vuoksi sivussa koko loppukauden. Ottelun avauserän loppupuolella kulmatilanteessa ErVin Marko Juseliusta vastaan kamppaillessaan jalkansa loukannut Lehto on käynyt tutkimuksissa ja niissä on todettu polven eturistisiteen repeämä. Vamma vaatii leikkaushoitoa ja kuntoutusjakson arvioidaan kestävän vähintään 9kk leikkauksen jälkeen.

Lehto, 20, ehti pelata syksyllä seitsemän ottelua F-liigajoukkueen matkassa ja näissä tilille merkittiin kaksi maalia. Yksi ottelu merkittiin myös A-nuorten joukkueessa ja tuolloin syntyi hattutemppu.

LASB toivottaa Julius Lehdolle pikaista paranemista!

Kuva: Juhani Järvenpää