A-pojat: TPS näytti mahtinsa, Sunnuntaina vastassa Tiikerit

LASBin A-junnut pelasivat taannoin väkevän väännön paikallisvastusta Steelersiä vastaan. Ottelusta jäi mieleen kaverien välinen vääntö. Peli nollattiin mielestä ja seuraavana oli jo edessä sitä vaihdikasta menoa,kun vastassa oli vahva TPS.  Lauantain nenäpäivän kunniaksi ei päästy vieraille porkkananenää näyttämään,vaan vieras oli sitä mitä osattiin odottaa, vahva. Ottelu oli kaikesta huolimatta viihdyttävää ja vauhdikasta katsottavaa.

Maalissa vartioi Petteri Vormisto.

Valmennus kommentoi ottelua

Maltti kesti tehdä sovittuja asioita ensimmäisen erän alussa. Tämän jälkeen pelaaminen herpaantui ja tehtiin siitä itsellemme turhan hankalaa. ”

Potentiaalia joukkueessa löytyy,se on todettava. Kun vaan noudatetaan sitä omaa peliä.

Lopputulos 2-6

LASBin tilastot

Kotka 2

Juutilainen 0+1

Sunnuntaina joukkue matkaa Tikkurilaan ja vastaan asettuu Tiikerit. Ottelu alkaa klo 17 .

Upseerikoulutuksen vuoksi kapteenina toiminut Julius Salokangas siirtää vastuunauhan eteenpäin omien maanpalvelutehtäviensä vuoksi Ville Suutarille # 84. Varakapteenina jatkaa edelleen Matias Tuominen #50 sekä uutena varalle nousee Jyväskylän lahja oranssille, Timi Kotka #72

Kuva , Arkistokuva @msuutari