A-pojat: LASB voimaton Classicin edessä. Sarja tauolle.

Torstain iltapäivänä saatiin kuulla se, mitä jo hetken pelättiin. Liitolta tuli päätös keskeyttää koronan leviämisen ehkäisemiseksi ottelut Helsingin,Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla. Perjantain Classic-ottelu jäisi näin ollen  kauden 2020- viimeiseksi taisteluksi.

Ottelu oltiin jo aiemmin päätetty pelata ilman yleisöä.

Classic näytti heti alkuun vahvuutensa ja vei ottelua. Ykkösvitja : Helin-Kortetmaa-Laitila osoittautui täysin pitelemättömäksi ja nakutteli maalilla vahtineen Sirolan taakse pallon ilmiömäiset 8 kertaa. Hyvää pelikykyä on pakko kehua ja tässä kohtaa se kirpaisee,kun nimet löytyy vastustajan rosterissa.

Ottelu oli jo ensimmäisen vitosen kohdalla vieraille lukemissa 3-0 kun valmennus puhallutti pelin poikki ja latasi uutta ohjetta pelin kulkuun. Aikalisän jälkeen lähdettiin ottamaan peliä enemmän omaan haltuun. Vastustaja vielä rokotti kahdella osumallaan ennenkuin LASB pääsi komean hyökkäyksen jälkeen avaamaan oman maalitilinsä. Suutari sujautti pallon Salokankaalle ja Julius viimeisteli taululle erän lukemat 1-5.

Toinen erä oli LASBilta jo parempaa ja särmää peliin tulikin. Kotka ei onnistunut rangaistuslaukauksessa,mutta Ragovskis,nuorempi Salokangas ja Stenberg sensijaan toivat LASBin maalitaitoja näytille. Kakkoserä kotijoukkueelle. Tauolle lukemissa 4-7.

Päätöserässä saatiin vielä pari maalia omalle tilille,mutta peli oli täysin classicin hallintaa. Lopputulos 6-11 ei jättänyt selittelyn sijaa. Parempi voitti ja seuraavaksi voidaan keskittyä joulun viettoon.

Lasbin osalta kaksi ottelua siirtyy ensi vuodelle. Nyt vaan kaikki tiukkoina taistelussa viheliäistä virusepidemiaa vastaan. Tämä on pysäytettävä,jotta elämä voi taas palata normisti arkisiin toimiin.

A-nuorten pelaajaesittelyt pyörähti käyntiin ja niitä voit seurata muiden somekanavien kautta. Kapteenin esittely instagramissa

Viikottain myös uusia kiinnostavia pelaajajulkaisuja myös facebookissa. Eetterissä jo mm Vormisto ja Kotka.

Classic-ottelun tilastot

Julius Salokangas 2

Ragovskis 1+1

Tiitus Salokangas 1+1

Stenberg 1

Karkulowski 1

Tuominen,Suutari,Kotka +1

Pysytään terveinä.

Lasb kiittää kannustuksesta ja toivottaa hyvää joulun aikaa.