Koe runkosarjan päätös ja seurahistorian ensimmäiset pudotuspelit paikan päällä VIP-lipulla

LASB on suoriutunut pelillisesti hienosti tästä kaudesta ja pudotuspelit kutsuvat seuran historiassa ensimmäistä kertaa. Kuten olemme huomanneet, tämä kausi ei ole ollut taloudellisessa mielessä helppo F-Liigassa, kun otteluita on pelattu ilman yleisöä. Viranomaismääräykset ovat kuitenkin heltyneet nyt niin, että voimme ottaa yhdeksän henkilöä hallin ylätasanteelle live-katsomoon.

LASB Edustus ja ravintola Koti yhteistyössä järjestävät ainutlaatuisen mahdollisuuden tukea joukkuetta ostamalla VIP-lippuja runkosarjan viimeiseen peliin 27.2. ja/tai pudotuspeleihin maaliskuussa.

 

Runkosarjan viimeisen pelin VIP-lipun hinta 120 euroa/henkilö.

Pudotuspelien VIP-lippujen hinta on 150 euroa/henkilö. (Kotipelipäiviä ovat ainakin su 7.3. sekä to 11.3.)

Hintaan sisältyy grillihenkinen buffet kabinetissa, erätauolla kahvi ja jälkiruoka sekä ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä pelit livenä. Pudotuspelien VIP-lipun ostajille myös vain tätä varten teetetty pudotuspelimuki omaksi.

Tiedustelut/varaukset Juha Lehti, p. 050-3066077

 

Kuva: Juhani Järvenpää.