LASB aloittaa pudotuspelitaipaleensa hallitsevaa mestaria vastaan

F-liigan pudotuspeliparit on valittu, ja LASBin seurahistorian ensimmäisissä liigatason pudotuspeleissä avausvastustajaksi tulee Tampereen Classic. Tamperelaisjoukkue pääsi valitsemaan vastustajansa runkosarjavoittajana ensimmäisenä ja valinta kohdistui odotetusti kahdeksanneksi sijoittuneisiin oranssipaitoihin.

– Oli vahva oletus, että Classic meidät valitsee. Sopii meille oikein hyvin, ollaan pystytty heitä vastaan hyviä pelejä tällä kaudella pelaamaan ja heidän pelityyli sopii meille ihan mukavasti, LASBin kippari Tuure Ailio pohtii valintaa tuoreeltaan.

Kymmenesti on Classic kohdattu ja kymmenesti voiton ovat vieneet sinipaidat. Tällä kaudella kuitenkin runkosarjakohtaamiset olivat tiukkoja ja kummassakin LASB oli vahvasti mukana voittotaistelussa. Kevään pelit ovatkin paras mahdollinen sauma ottaa ensimmäiset voitot tamperelaisista.

– Uskon, että ollaan valmiita heidät haastamaan, kun sarja alkaa perjantaina. Kaikki paineet on kaverilla, kukaan ulkopuolinen ei varmasti oleta meidän voittavan otteluakaan tässä sarjassa. Me ollaan erittäin halukkaita todistamaan muut vääräksi, Ailio tuumaa.

Sarja alkaa perjantaina 5.3. Tampereella ja joka toinen päivä pelataan. 7.3. Lahdessa, 9.3. Tampereella, 11.3. Lahdessa ja tarvittaessa 13.3. Tampereella, 15.3. Lahdessa ja 17.3. Tampereella.