Kilpaikäluokkien päävalmentajat valittu – joukkueiden kokoaminen käynnissä

LASB Edustuksen kilpaikäluokkien päävalmentajat on valittu ja valmennustiimit ovat aloittaneet joukkueiden rakentamisen.

A-pojat lähtevät tulevaan kauteen tutun miehen kommennossa, kun seuran tukipilareihin lukeutuva Kai Vitie jatkaa päävalmentajana kolmatta kautta.
– Rikkonaisten kahden viime kauden jälkeen toivon, että pelit saataisiin vietyä läpi suunnitellusti ja normaali arki palaisi. Tulevan kauden joukkueessa on vahva runko kasassa vaikkakin rakentaminen on vielä kesken, Vitie kommentoi. 

B-poikien pääkäskijänä nähdään uusi kasvo lahtelaisessa salibandyssä, vaikka mies onkin tuttu salibandypiireissä oman pelaajauran ja SB Heinolassa tehdyn valmentajatyön myötä. Valmennusvastuun ottaa, kuluneella kaudella C1:ssä yhdistelmäjoukkuetta LASB / SB Heinolaa valmentanut, Teppo Rantala.

C1-poikiin rakentuu yhdistelmäjoukkue LASB / SB Heinola, jonka pääkäskijän paikalle tulee miesten edustuksesta tuttu Janne Eerola. Eerola oli mukana miesten edustuksen valmennustiimissä kolmen kauden ajan. Lisäksi hän valmensi viime kaudella 06-syntyneiden poikien eri seuroista koostuvaa talent-ryhmää, joka harjoitteli 2-3 viikon välein Vierumäellä.
– Odotan innolla tulevaa kautta ja alkavia harjoituksia. Yhteinen kasvutarina joukkueena sekä itse valmentajana kiehtoo, Eerola miettii.
Kts. alta lisätiedot 06-joukkueesta

C2-pojat säilyvät tutussa Jouni Aarikan komennossa. Aarikan valmennusryhmä on onnistunut operoimaan ison ryhmän kanssa useamman vuoden ajan.
– Tavoitteena on jatkaa laadukasta harjoittelua isolla joukkueella, josta muodostuisi kaksi peliryhmää. Järjestämme toukokuussa try in -harjoituksia, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan kokeilemaan, Aarikka kertoo.

A – C2 -poikajoukkueiden try in -harjoitukset ovat toukokuussa Hollolassa. Tarkoista ajoista tiedotetaan huhtikuussa.

 

*****

06-syntyneiden poikien tulevan kauden tiedotustilaisuus keskiviikkona 7.4.2021 klo 18:00

LASB 06 ja SB Heinola 06 joukkueet yhdistyvät kaudeksi 2021-2022 muodostaen yhden LASB / SB Heinola C1 joukkueen. Tavoitteena on muodostaa yksi joukkue ja kaksi peliryhmää, joilla ilmoittaudutaan valtakunnallisiin sarjoihin (SM/1div). Vahva perusta kahdelle peliryhmälle on olemassa ja myös uusille pelaajille on paikkoja avoinna.

Tilaisuudessa käydään läpi tulevan kauden suunnitelmat:
– Joukkueen muodostaminen
– Organisaatio
– Valmennus ja suunnitelmat
– Sarjoihin ilmoittautuminen
– Kauden aloitus
– yms asiat

Tilaisuus järjestetään etänä. Toiminnasta kiinnostuneet ja pelipaikkaa hakevat ottakaa yhteys joukkueenjohtajiin:

Pauli Toikka
040 4160516
paulitoikka@hotmail.com

Jari Yli-Talonen
040 8484861
jari.yli-talonen@mhy.fi

 

Vitie, Rantala, Eerola, Aarikka