Puolakka, Lehto ja Palvaila jatkavat oranssipaidassa

Puolustajat Julius Lehto ja Lauri Palvaila sekä keskushyökkääjä Joni Puolakka ovat solmineet jatkosopimukset LASBin kanssa. Puolakan sopimus on kaksivuotinen,  Lehdon ja Palvailan mallia 1+1.

Kolmantena jatksopimuksena on solmittu sopimus Joni Puolakan kanssa. 21-vuotias pelasi viime kauden pitkälti oranssipaitojen ykkössentterinä, kunnes viimeisissä peleissä mies tippui kolmosketjun puolelle. Puolakka suuntaa kuudenteen liigakauteensa ilman varusmiespalveluksen rasitteita, kun maiharit ripustettiin naulaan vuodenvaihteessa.

20-vuotias Lehto aloittaa viidennen kautensa edustusjoukkueen mukana. Viime kausi jäi miehellä lyhyeksi jo alkusyksystä sattuneen loukkaantumisen vuoksi, joka päätti tämän kauden ennen aikojaan. Vamma vaati leikkaushoitoa ja kuntoutusjakso on ollut pitkä, mutta ensi kaudella askissa nähdään toivon mukaan entistä ehompi Julle!

Joukkueen kokeneempaan osastoon kuuluva Palvaila lähtee viidenteen liigakauteensa myöskin loukkaantumisen jäljiltä. Sysmäläinen ehti pelata menneellä kaudella 20 runkosarjapeliä, mutta loppukausi kului toipilaana. Palvailan motivaatiota ja tavoitteita tehopisteiden osalta tulevaan kauteen nostaa varmasti hyökkääjä Kaapo Savinaisen paluu Happeeseen, jota enemmän tämän pitäisi tehdä pisteitä. Mies kertoi tästä vedosta ja monista muista asioista syksyisessä henkilöhaastattelussa.

Kuvat: Juhani Järvenpää (1 ja 2), Petteri Laine (3).