Puolustuksen konkarille vuoden jatko – ”Lähdetään hakemaan parasta mahdollista versiota Matti Korhosesta!”

Viime kaudeksi runkosarjan päätöspeliin ja pudotuspeleihin paluun tehnyt Matti Korhonen on solminut sopimuksen myös ensi kaudelle. Oranssipaitojen monivuotisiin luottosotureihin lukeutuva Korhonen ehti pelata viime kaudella alkukauden SB Heinolassa Suomisarjaa ennen kuin kutsu kävi ylös.

– Paluuta liigakentille mietittiin jo ennen viime kautta, mutta silloin siviiliasiat eivät loksahtaneet kohdilleen. Nyt saatiin ne toimimaan niin pystyn levollisin mielin antamaan kaikkeni sählylle ja LASBille. Tästä mahdollisuudesta iso kiitos kotijoukoille, Korhonen kertoo.

Lähes kahden kauden tauko liigapeleistä ei suuremmin otteissa näkynyt, kun tulosta syntyi pudotuspeleissä kahden maalin verran puolustajan paikalta. Vastuuta tuli niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin.

– Iso kiitos myös valmennukselle kun pyysivät mukaan ja antoivat niinkin paljon luottoa keväällä. Lähdin ihan vain nauttimaan liigajoukkueen mukana olosta ja pleijaritunnelmasta, mutta kai se ihan hyvin meni kun luottoakin tuli.

28-vuotias konkaripuolustaja lähtee tulevaa kautta kohti joukkueen tavoitteet edellä ja uskoo pystyvänsä auttamaan joukkuetta viime kautta paremmin.

– Tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin kentällä ja sen ulkopuolella. Motivaatio on todella korkealla treenaamisen ja pelaamisen suhteen, joten kyllä tässä lähdetään hakemaan parasta mahdollista versiota Matti Korhosesta!

Kuva: Esa Takalo.