Pre-season turnaus Askola-games – Naisten kapteenisto valittu

Viikonloppuna Naisten edustus lähtee Askola Games-turnaukseen hakemaan pelituntumaa ensimmäistä kertaa kesätreenien jälkeen. 15.8.2021 Askola-Areenalla pelattavassa turnauksessa vastaan asettuvat ÅIF ja Jokerit SB. Viime kaudelta tuttu Jokerit SB tiedetään kovaksi vastustajaksi. ÅIF on aloittanut pre-seasonin vakuuttavasti, voittamalla Sipoossa järjestetyssä turnauksessa Liiga B:ssä pelaavan Steelersin ja Helsinki Unitedin. Lasbin naiset ovatkin ennakkoasetelmissa hieman altavastaajan roolissa, mutta turnaukseen osallistumisen tarkoituksena onkin mitata lähtötaso ennen kauden alkua.

Valmentaja Marko Kivelä julkisti kapteeniston kaudelle 21-22: Tiia Leppänen ”C” (kuv. keskellä),  Anniina Lahti ”A” (kuv. vasemmalla) ja Salla Nuorteva ”A” (kuv. oikealla).

Kapteenistosta löytyy erilaisia persoonia ja kaikilla omat vahvuusalueensa. Näitä hyödyntämällä saadaan joukkuetta eteenpäin niin fyysisellä kuin mentaalipuolella. – Marko Kivelä

Kapteeni Tiia Leppäsen mietteitä tulevasta kaudesta:

-Alkavaa kautta odottaisi, jos uskaltaisi. Toivotaan parasta kauden onnistumisen suhteen. Viime kausi jäi käytännössä pelaamatta, jolloin tulevaan kauteen lähtee aika puhtaalta pöydältä pitkän ajan jälkeen ja pelaajien vaihduttua. Toivon myös, että pystymme tulevalla kaudella hyödyntämään orastavaa pelaajapolkua, jotta pääsemme nauttimaan seuramme lahjakkaiden junnujen osaamisesta peleissä ja reeneissä.

Iskukykyisyyttä porukasta löytyy ja kesän treeni-into on ollut ilahduttavan suurta. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis! -Tiia Leppänen

Leppänen nostaa joukkueesta esille myös muutamia pelaajia, joita kannattaa tulevalla kaudella seurailla:

Miina Mässeli on ollut erityisen nälkäisenä pre-seasonilla, nimi saattaa tulla tulospalvelua seuraaville tutuksi. Junioreista Henna Piiroinen on saanut lisää pelikäsitystä ylivoimaisen nopeutensa seuraksi, tulee olemaan todella vaarallinen pelaaja kaikille muille, paitsi omille. Maalivahdeilla on motivaatio korkealla, venymistä suuntaan jos toiseen on tiedossa.

Vahvistetut pelaajasopimukset:

Katja Lehtonen (Mv)

Hanna Kemppi (Mv)

Miina Mässeli

Anniina Lahti (A)

Tiia Leppänen (C)

Salla Julkunen

Laura Parikka

Anni Primetta

Iida-Maija Veikkola

Salla Tyrkäs

Salla Nuorteva (A)

Elsa Hämäläinen

Tanja Oulujärvi

Joukkueen tärkeinä tukipilareina jatkavat huoltajat Kalle Juvonen sekä Niko Kivelä.