Uudistunut Naiset 2 valmiina uuteen kauteen

LASBin edustuksen naisten kakkosjoukkueen ensimmäinen kausi jäi hyvän alun jälkeen koronarajoitusten jalkoihin. Kaksi turnausta ehdittiin pelaamaan erikoisjärjestelyin, mutta pian toisen turnauksen jälkeen rajoitukset kiristyivät valtakunnallisesti ja treenikielto astui voimaan. Useamman viikon ajan odoteltiin ja toivottiin tilanteen paranemista. Saimme odottaa loppujen lopuksi noin kahdeksan kuukautta ennen kuin päästiin seuraavan kerran samaan kaukaloon.

Uudella kokoonpanolla uuteen kauteen

Tämän kauden alusta saatiin useampikin uusi vahvistus, niin edustuksen ykkösjengistä kuin LASB rivistöjen ulkopuoleltakin. Tällä porukalla on nyt pari harjoitusottelua ja muutamat treenit takana ja jengi on valmiina ja todella innostuneena aloittamassa uuden sarjapelikauden.

Naiset 2 ensimmäiset sarjapelit pelataan sunnuntaina 10.10.2021 Lahdessa:

14:00 LASB ED II vs. HATSINA | Salpausselkähalli Lahti
17:00 LASB ED II vs. CRACKERS | Suurhalli Treeni

Yleisö on tervetullut seuraamaan otteluita kasvomaskit kasvoilla ja turvavälejä noudattaen. Turnauksen ottelut Salpausselkähallissa 11.00-16.30 ja viimeinen ottelu klo 17.00 alkaen Suurhallin puolella, kentällä Treeni 3.