Classic-LASB

Classic 6 - 5 LASB
06 loka 2018 - 15:30Spiral-halli

Ennakko

Lauantaina 6.10. pojat matkaavat Tampereelle hallitsevan suomenmestarin vieraaksi. Kotijoukkue Classic on kokenut uudistumisen valmennusta myöten. Viime kaudella päävalmennuksesta vastanneen Simo Ruuskasen siirryttyä Sveitsiin, Baseliin valmennushommiin,on ruoriin astunut Oulussakin tuttu puuhamies Jami Herrala. Kuten A-junnuissa on tapana, myös  Classicilla on ollut samat haasteet  pelaajien kohdalla. Joukkue on kokenut nuorennusleikkauksen ja osa on astunut armeijan harmaisiin. Vahvuutta on rosterissa jäljellä kumminkin sen verran,että mistään heittopussista ei ole kyse. Monen pelaajan kohdalla on kokemusta liigapeleistä ja tiedetään A- nuorten treenaavan miesten 2. divarijoukkueen Classic United:n kanssa. Nimet Pietilä, Helin, Vaajala ja Tykkyläinen kannattaa laittaa korvan taakse. 

Preseason kaudella kohdattiin Classic Tampereella ja siellä oltiin hyvällä jalalla liikkeellä. Lopputulos 6-7. 

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä pisteittä. LASBilla tappio viime kauden hopeajoukkuetta Steelersiä vastaan, Classicilla tappio kuluvan kauden yhdestä ennakkosuosikista, SPVstä. 

Ottelu pelataan Lauantaina 6.10.  Kaukajärven Spiral-hallissa. Tulospalvelu pärähtää käyntiin klo 15:30.

RAPORTTI

Suurin odotuksin lähdettiin hakemaan sarjan avauspisteitä .

Lauantaina pelattiin Tampereella ottelun viimeiselle vitoselle asti voitosta,mutta kaveri ei nöyristellyt ja vei potin ammattimaisin elkein napsimalla palloja verkkoon.  Classic sortui ottelun alkupuolella rikkeisiin, joista päästiin rokottamaan yv-osumilla. Vielä 55:nnellä peliminuutilla ottelu oli LASBille 2-5. Erityisen komeita maaleja esitti Matias, Mappe Pietinen. Ottelun perustella äkkiä pitkä kiinnitys kaverille kotiseuraan, ennenkuin viedään käsistä! Miehen otteita ja liikkumista on ilo seurata.

Lopputulos siis veti mielen apeaksi. Niin käsillä oli huikea voitto yhdestä sarjan kovimmasta joukkueesta.

Loputulos  Classic-LASB 6-5

Tehot

Pietinen 2+2

Munne 1, Salonen 1, Salokangas T. 1

Kosonen ottelusta

Tampereella pelattiin 55 minuuttia hyvin. Tasakentällisillä pitäisi maaleja saada tehtyä enemmän. Ylivoimalla oltiin hyviä. Viimeisellä vitosella ei mitään järjettömän isoja virheitä tehty. Classic osui vaan maaliin jokaisesta paikasta ja parissa maalissa ei edes erityistä paikkaa ollut.