Nokian KrP-LASB

NKrp 11 - 9 LASB
24 loka 2019 - 19:00Raholan lk

Näätien tiedetään olleen Lasbille aina haastava joukkue. Aiemmalla kaudella pelattiin vastakkain kahdesti. Syyskaudella otettiin kuonoon urakalla (9-2) mutta maaliskuussa pelattiin kauden parasta salibandyä. Maaleja tahkottiin toistakymmentä (11-3). Näihin makeisiin lukemiin päättyi myös runkosarja Lasbin osalta. NKrP se sijaan pelasi pudotuspeleissä M-Teamia vastaan ollen runkosarjan 5. M-Team jatkoon ja Nokialaiset lomille. 

A-nuorten kausi on vaiheessa ”toinen vierasottelu” . Kotonaan LASB ei ole sitä parastaan pystynyt esittämään. Viime viikolla plakkariin napsahti piste, kun TPS ratkaisi ottelun edukseen jatkoajalla. Hämeenlinnasta sen sijaan haettiin täydet kolme. Se mikä on ilahduttavaa, joukkue on pystynyt taistelemaan ja haastamaan koviksi ennakoituja vastustajia.  

NKrP:lla on vahva paketti pelaajia 99- ja 2000-syntyneistä.  Nuoria on nähty liigaedustuksessa sekä Akatemian osalta myös kakkosdivarissa. Kovuutta joukkueesta riittää, joten samoilla lääkkeillä lähdettäneen haastamaan illan vastusta kuin aiemminkin.   Nokialaiset ovat pelanneet nyt kolme ottelua joista ensimmäiset Happeeta ja Oilersia vastaan. Niistä ei herunut pisteitä. Viimeisin päättyi voittoon Tiikereistä lukemin 2-9. Sarjataulukossa Näätälauma kärkkyy pisteen LASBin alla, joten voitosta käydään tänään kova kamppailu.  

Tänään torstaina kalenterissa ei paina nuorempien eikä liigankaan ottelut, joten Raholassa nähdään varmasti jännittävä ottelu.

Ottelu alkaa klo 19.